voor wie?

PRI is er voor iedereen!

Iedereen die bijvoorbeeld aanloopt tegen steeds dezelfde vraagstukken in zijn of haar leven of emoties waar je aan lijdt en niet begrijpt waar ze vandaan komen.

Ervaar je problemen binnen je relatie of kom je steeds weer in conflictsituaties terecht, voel je jezelf vaak minderwaardig, nooit goed genoeg of heb je moeite om nee te zeggen, ga je steeds weer voorbij aan je eigen grenzen.

Met de instrumenten van PRI ben je in staat om jezelf te bevrijden van die belemmerende emoties en gedachtepatronen. Je gaat ervaren hoe fijn het is om in contact te zijn met wat er in je hart leeft en daar ook naar te durven handelen.

Herken je jezelf hierin of heb je iets ander waar je naar wilt kijken of waar je niet langer mee rond wilt lopen? Dan biedt PRI echt een uitkomst, toe naar een echtere en bovenal lichtere manier van leven!

 

" Wil je eerst even contact?
Dat kan in een gratis en vrijblijvend
telefonisch kennismakingsgesprek
van ongeveer 15 minuten. "

   afspraak maken >>

Therapie

Je kunt ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is bedoeld om wederzijds kennis te maken, vragen te stellen en om een inschatting te maken of ik jou verder kan helpen.

Wanneer je besluit om met mij een traject te starten, beginnen we altijd met een intakegesprek. Daarin gaan we dieper in op jouw hulpvraag, je doelen en de aanpak. Voor een intakegesprek geldt het normale tarief, zoals hieronder vermeld.

Is het niet mogelijk om naar mijn praktijk te komen, dan kan een sessie ook via Skype plaatsvinden.

Tarief voor particulieren: €90
We spreken elkaar eens in de twee weken en de sessies duren gemiddeld een uur.

Betaalt je werkgever jouw traject? Dan gelden er andere tarieven.

 

Wordt therapie bij Praktijk Ooit & Nu vergoed?

Therapie bij Praktijk Ooit & Nu wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraars. Maar ...

... zou je graag PRI therapie bij mij willen doen, maar heb je de financiële middelen er (nu) niet voor? Ik heb in mijn praktijk een paar plekken voor studenten en minima tegen een aangepast tarief. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur me dan een mailtje waarin je uitlegt waarom het voor jou belangrijk is om dit te kunnen doen.