wie ben ik?

Ik ben Marieke van der Kooij (1975), getrouwd en moeder van drie dochters.

Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren aan de HBO-V in Breda. Met veel voldoening en plezier heb ik achtereenvolgens vijf jaar gewerkt met kinderen met cerebrale ontwikkelingsstoornissen en epilepsie.

Daarna heb ik me gespecialiseerd tot spoedeisende hulp verpleegkundige. Dit werk heb ik twaalf jaar gedaan.

In 2014 kwam ik op een punt dat ik aanliep tegen bepaalde vraagstukken. Ik had alles maar voelde me niet gelukkig...

Ik zocht hulp en kwam uit bij PRI-therapie. Ik heb ervaren wat deze therapie in mijn leven aan veranderingen heeft gebracht en ervaar dit nog iedere dag!

Het heeft mij het inzicht gegeven waarom ik steeds het gevoel had niet goed genoeg te zijn en daardoor depressieve gevoelens had. En ook waarom ik me altijd aan het aanpassen was aan wat ik dacht dat anderen wilden, hoe ze me graag wilden zien.

Ik kreeg inzicht in waar dit mee te maken heeft en waar dit in mijn leven steeds naar boven komt, terwijl dat helemaal niet gaat over nu.

Als deze gedachten en gevoelens bovenkomen weet ik nu wat ik ermee kan doen. Ik heb tools aangeleerd om dit meteen te kunnen herkennen en aan te pakken. Ik leef met veel meer zelfvertrouwen en kracht! Voor mijzelf natuurlijk heel fijn, maar ook voor mijn omgeving. Met name naar mijn kinderen van het allergrootste belang, omdat er onbewust heel wat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Vanuit deze ervaringen ben ik drie jaar geleden de opleiding tot PRI-therapeut gaan doen.

Wat mag je verwachten?

Je mag verwachten:

  • dat ik er alles aan zal doen om zo goed mogelijk bij je aan te sluiten en je te begeleiden¬†tijdens jouw zoektocht bij bewustwording, om je te helpen meer vanuit jezelf, jouw kracht, te leven;
  • dat je bij mij in een vertrouwde omgeving bent;
  • dat ik je vanuit ervaringsdeskundigheid zal helpen PRI je eigen te maken.
  •  

    Natuurlijk is eigen inzet, inbreng en discipline van belang op dit proces aan te gaan en het resultaat in jouw leven is ook hiervan afhankelijk.

    Er zijn al heel wat mensen je voorgegaan waarvoor dit traject levensveranderend is geweest. Je mag verwachten dat het dat ook voor jou zal zijn!